Woonbeurs 2015

Donderdag bezocht Wil2style de Woonbeurs in de RAI Amsterdam! De entree was ‘grande’ door de enorme hoeveelheid linten aan het plafond.

wX7dxOs-mfd1PvoiuV3plJ9jOSpyh49rvpcOjriEXgo

In de eerste hal maar meteen het VT-wonen huis ingedoken; opvallend waren veel grijs en zwart tinten. De keuken was gehuld in het zwart met geïntegreerde gaspitten. Met de mooie donkere inbouwkast met handige schuifdeur heeft VT wonen de perfecte oplossing om rommel en tv uit het zicht weg te werken. Gecombineerd met groene planten, metalen accenten en veel hout was er warmte en sfeer in het woonhuis.

ocrG2uSQdFZCA5RcH0KcVNWu7aDwilNwOxVmqTs0qZM BBH3xcnwEb2NiB20Xj_xvCiW3LmIbwwI-YATwZdKIA0 75RsIXOFYgfjjepFDlcHhT9o09z2HpxptWul2tiEzz4,FtzD_YjxiKmGlRqcVTFo_-RCmQ_p6lnPn8fZinytecQ

Dit jaar nieuw was het WONEN Landelijke Stijl huis; het huis straalt een warme, landelijke sfeer uit. Alsof je in een moderne boerderij loopt, helemaal van nu maar met oude elementen.

9IGHwobzGmGKo-_WNzltE5dCEom1QH8bzR4xzVZ8KRg De muren zijn geschilderd met kalkverf in warme taupe en grijstinten. Samen met de getrommelde grote plavuizen, hoge schouwen, betonnen aanrechtblad en stalen deuren is dit een perfecte combinatie voor een gezellig familiehuis. De accessoires bestaan uit stenen vazen, houten schalen en hier en daar een takje natuur.

woonbeurs-1

foto: Wonen Landelijke Stijl

En dan net als vorig jaar het Karwei huis met trendy meubels en woonaccessoires waar je vrolijk van wordt:)
Veel zwart/wit gecombineerd met hout en metaal, koper als accent en blauwtinten is wat de Karwei voor de herfst in petto heeft. Met een wisselende collectie, mooie styling en goede prijzen zorgt Karwei ervoor dat elk huis in een mum van tijd weer up to date is!

karwei2

 

karweionderste 2 foto’s: Remadewithlove

Conclusie:

  • de trend koper zet nog steeds door
  • de botanische trend breidt zich uit met veel hangplanten in macrame potjes
  • zwart/wit met hout blijft een trend
  • pastels combineren uitstekend
  • blauwen staan prachtig bij elkaar

Binnenkort meer in deze blog over nieuwe woonproducten van de Woonbeurs.

Als je het leuk vindt, geef je reactie op dit blog dan onderin:)

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>